Vin(gligt)

2009-09-26
11:58:26

Vilket vin ska man dricka till kroppkakor???
Medan andra går och funderar ut svaren på frågor som ska förändrar världen går jag runt bland hyllorna på Citygross, får syn på ett paket ölandskroppkakor. Minns hur goda mina farmor gjorde när hon var vid liv. Den enda frågan jag har vett att just där och då fundera på är...Vilket vin ska man dricka till kroppkakor? gör det här mig till en sämre människa, småler? När jag tänker efter så kan jag inte erinra mig att jag någonsin druckit någonting annat än mjölk till kroppkakor.

Eftersom jag är av den natur att jag inte kan gå och bära på en fråga hur länge som helst innan jag har fått ett svar hade det varit bra mycket bättre om P3 struntat att sända Fredagsflörten denna eftermiddag och istället återgått till klassiska Så funkar det. Då hade jag kunnat ringa in och ställa min fråga till Anders och Måns och de skött hela researcharbetet åt mig. Nu får jag gå hem och googla samt slänga iväg frågor till några av landets mest namnkunniga vinskribenter.

Vad som grämer mig är att jag fortfarande sitter utan svar på frågan, är det någon som vågar svara på min fråga så jag kan släppa den och förhoppningsvis plocka upp någon annan som kanske bättre bidrar till att förändrar världen om jag finner svar...

Skriv in vintips!!!!!!!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: