2010-05-16
20:21:32
RIP den sunkiga pizzerian i mina kvarter - återuppstånden som trendhak...
Your old road is Rapidly agin'. Please get out of the new one If you can't lend your hand For the times they are a-changin
Bob Dylan Times there are a changing
Jag är inte emot förändring som fenomen utan brukar själv uppmana till förändring genom att tänka nytt, stort och fritt. Men vissa företeelser i vår värld ska inte förändras. Till denna grupp sållar jag den sunkiga pizzerian i mitt grannkvarter. Allt sedan urminnes tider eller ivartfall sedan tidigt 2000-tal har den stått oförändrad. Menyn har varit den samma, inredningen likaså. Jag har ringt och beställt favoriten "Bomba", hämtat den och gått hem igen. Inredningen i Pizzerian har varit till den grad sunkig att man aldrig fått för sig att stanna och äta där men pizzan har hållit högsta klass gång efter gång, ända fram till nu. Härom veckan har förändringens vind nått den sunkiga pizzerian i mina kvarter. R.I.P den sunkiga pizzerian i mina kvarter...
.. Jag kom hem från jobbet och hade varken tid eller lust att laga mat så jag tog telefonen till pizzerian längre upp på gatan sa att jag skulle beställa en "Bomba" men möttes av en lång tystnad i andra ändan av luren. En ny röst sade att de nya ägarna tagit sig an och utvecklat pizzamenyn. Det slutade med att jag fick gå ned till pizzerian och beställa där. Där och då märkte jag till min stora förvåning att det inte bara var menyn som förändrats utan inredningen höll på att nå trendhaksklass samtidigt som de anställda som haft jeans och t-tröja nu hade enhetlig uniform. Sunkstämpeln kändes som bortblåst och tanken som slog mig var "oh nej varför denna förändring, för ska inte pizzerior av naturen vara sunkiga? Hoppas detta nyinredda trendhak till pizzeria levererar lika goda pizzor som tidigare för annars är jag inte sen med att leta upp en för mig ny sunkig pizzeria....
När jag skrev denna fundering drack jag ett glas Pepperwood grove zinfandel så inom kort kommer noter över hur det vinet smakade...
Bob Dylan Times there are a changing
Jag är inte emot förändring som fenomen utan brukar själv uppmana till förändring genom att tänka nytt, stort och fritt. Men vissa företeelser i vår värld ska inte förändras. Till denna grupp sållar jag den sunkiga pizzerian i mitt grannkvarter. Allt sedan urminnes tider eller ivartfall sedan tidigt 2000-tal har den stått oförändrad. Menyn har varit den samma, inredningen likaså. Jag har ringt och beställt favoriten "Bomba", hämtat den och gått hem igen. Inredningen i Pizzerian har varit till den grad sunkig att man aldrig fått för sig att stanna och äta där men pizzan har hållit högsta klass gång efter gång, ända fram till nu. Härom veckan har förändringens vind nått den sunkiga pizzerian i mina kvarter. R.I.P den sunkiga pizzerian i mina kvarter...
.. Jag kom hem från jobbet och hade varken tid eller lust att laga mat så jag tog telefonen till pizzerian längre upp på gatan sa att jag skulle beställa en "Bomba" men möttes av en lång tystnad i andra ändan av luren. En ny röst sade att de nya ägarna tagit sig an och utvecklat pizzamenyn. Det slutade med att jag fick gå ned till pizzerian och beställa där. Där och då märkte jag till min stora förvåning att det inte bara var menyn som förändrats utan inredningen höll på att nå trendhaksklass samtidigt som de anställda som haft jeans och t-tröja nu hade enhetlig uniform. Sunkstämpeln kändes som bortblåst och tanken som slog mig var "oh nej varför denna förändring, för ska inte pizzerior av naturen vara sunkiga? Hoppas detta nyinredda trendhak till pizzeria levererar lika goda pizzor som tidigare för annars är jag inte sen med att leta upp en för mig ny sunkig pizzeria....
När jag skrev denna fundering drack jag ett glas Pepperwood grove zinfandel så inom kort kommer noter över hur det vinet smakade...
Kommentera inlägget här: