Vin(gligt)

2009-10-01
20:45:48

Bli trancheringsproffs och därmed middagens medelpunkt under fredagsmys...

Bli ett trancheringsproffs och därmed middagens medelpunkt på fredagsmyset


Om du har testat allt som går men fortfarande inte får den uppmärksamhet du förtjänar under middagsbjudningar i fredagsmystider. Om du fortfarande känner att allt ljus under dessa tillställningar faller på killen som gör fog för sin dumhet,  en pajas som säger konstiga saker och i det närmaste skulle kunna förnedra sig hej vilt för lite uppmärksamhet. Detta trots att du har magisterexamen, ser bra ut och kan föra fördjupade samtal om livet. Ja damerna skrattar åt honom och du ser bara mer och mer moloken ut, som om du snubblat i en 100 metersfinal under ett OS. Ett tips til dig här och nu till dig som känner att denna känsla bygger bo inifrån är; börja tänk nytt, stort och fritt, överraska.

Det sägs att vägen till en kvinnans hjärta går via magen. Uti från dessa visdomsord kan Vin(gligt) med hjälp av Kronfågel hjälpa dig komma ur den svacka och återigen låta allt ljus falla på dig under middagen. Nu undrar du kanske hur. Svaret på den frågan är att du ska bli ett trancheringsproffs. Titta på filmen nedan, ta till dig alla trix och bete dig som en kung vid middagen under fredagsmys...beroende på hur bra du blir på att tranchera det vill säga. Bilden ovan visar hur resultatet ska bli på tallrik. Öva hela natten om det behövs så ska du se att det är du som är kung under morgondagens fredagsmys.

 

Fungerar inte det ovan sagda börja prata fotboll och ta en smutt av det där vinet modell briljant som du köpt in. Lär dig av Marcus Birro. För alla lyssnar på honom när han pratar fotboll och ingen vågar ever komma med något mothugg...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: