Vin(gligt)

2009-11-02
23:28:08

Varma mackor på Vin(gligt) vis.

P3POP och varma mackor. Insvept i indiepop. Ja kanske är mackorna lika mycket indie som musiken som Martinssons radiostämma hyllar.

 

Varma mackor och P3-pop. Jag borde nog nästan krupit ned under täcket vid det här laget, bara drömt mig bort till tonerna av P3-pop ett av alla blå måndagars måsten. Liksom två timmars drömma sig bort och låtsas att man var en Stuart Murdoch eller någon annan som stoltserar med pop modell briljant. Dock lyser tröttheten med sin frånvaro. Hungern är ett annat grundläggande behöv som måste uppfyllas innan måndagskvällen brinner upp. Hette han förresten Maslow han som konstruerade en pyramid som förklarade vilka behöv en människa har och i vilken ordning vi önskar att få dessa tillfredsställda?. Nåväl. Min hunger släcks med varma mackor på Vin(gligt) vis.  Receptet finns inte nedskrivet utan blir olika för varje gång. Detta är varma mackornas motsvarighet till artisten Jamie T. Ibland blir det si och ibland blir det så, men ändock alltid briljant.

Dagens mackor är gjorda med kyckling, stekt ägg, lime aioli, curry, kardemumma och smällt ost. Testa själva det är riktigt gott...

Nu dags att lägga sig och vänta på JB.

Godnatt Sverige vart du än är!!!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: