Vin(gligt)

2009-11-24
00:14:07

Låter tystnaden tala...

Nu är det inte långt kvar tills tiden är kommen då det är dax att ta fram den där den glada tomten och adventsljusstaken. December bankar på dörren och livet längtar. Är det bara jag som tyckt den här hösten rusat iväg i 100-meterstempo?

 

Dag blir till natt och varje kväll effter jobbet då planer skulle smidas och allt storslaget skulle hända har passerat i ett litet kick. Precis som denna kvällen. Känns som jag hunnit allt och ingenting. Tanken var att jag skulle skriva järnet här på bloggen. Sammanfatta vinprovningen från i lördags och helgen i övrigt. Detta har fått lämna plats åt annat. Denna kväll har jag sånär som hela tiden suttit och stirrat in i min dator och försökt vara kreativ. Har det inte varit vintips åt Middagskorgen så har det varit att skriva vinkurs åt minkurs.se. Veckans vintips är färdigskrivet och vinkursen håller på att ta form till modell briljant. Hmm oj vad blygsam jag låter, men det har faktiskt flytit på. Jag har fikat fram ideér på löpande band, idéer som ordsatts och blivit till en del av den tilltänkta kursen.  När jag kommer uppdatera bloggen med vinrecensioner?

Onsdag antagligen då jag är minst uppbokad då. Nu i december och när det lackar till jul byter äventyren av varandra. Något som ska bli riktigt kul är Lars Winnerbäck i Växjö den 8 december eftersom det var ett tag sedan jag såg honom live nu. Sedan ska olika upptåg klaras av. En vinkurs ska förfärdigas och jag ska njuta av livet.

 

Tills nästa inlägg här på bloggen, var inte rädd för det som är verkligt!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: