Vin(gligt)

2009-05-11
22:42:41

Wine Auctions 2008-2009 - An investor´s guide släpps i denna vecka


Är du intresserad av att följa resultaten på den svenska och internationella dryckesmarknaden?

Om ditt svar är ett rungande ja på frågan ovan så rekommenderar Vin(gligt) dig till att köpa 2008-2009 års utgåva av Wine Auctions 2008-2009 - An investor´s guide.

Med hjälp av boken kan du jämföra alla priser (SEK, euro och USD) som betalats för vin, starkvin och spritdrycker som sålts på de elva dryckesauktioner som arrangerats i Sverige under 2004-2008. I boken uterfinns jämförande priser från vinauktioner under 2008 i Köpenhamn (Bruun Rasmussen 3 december, Udsøgte Vine Auction 778), London (Sotheby's 9 december, Finest and Rarest Wines) och New York (Christie's 5 december, Fine and Rare Wines). Framställningen i boken är lätt och konsekvent och passar perfekt för dig som vill se det aktuella värdet i din vinkällare, vid planering av eller vid köp av vin/starkvin på auktion eller varför inte ta med den på restaurangen eller Frankrikeresan?(Guiden är tryckt i fickformat och innehåller klassificeringar av egendomar och terminologi kring beskrivning av gamla drycker samt buteljstorlekens betydelse för vinets mognad. Senaste årgången (2007) i Bordeaux recenseras).

Wine Auctions är skriven och sammanställd av Johan Magnusson, av Stockholms Handelskammare förordnad värderingsman för vin. Johan arbetar som konsult, genom sitt företag Wineprofiler, åt Systembolaget och Stockholms Auktionsverk med värdering av vin och med andra frågor för de svenska dryckesauktionerna. Han driver också Magnusson Fine Wine, en modern vinlagringsverksamhet på Grevgatan 26 i Stockholm.

Boken kostar endast 349 kronor


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: