Vin(gligt)

2009-01-29
20:27:51

Om Vinsajten.com

Vi lever i en värld där förändringens vind blåser för jämnan. Nya affärsmöjligheter ser dagens ljus, liksom nya marknadsaktörer, några är här för att stanna, en del dansar bara en sommar medan andra växer och frodas då de använder förändringens vind för att flyga. Aktörer som säljer alkoholhaltiga drycker över internet blomstrade om vi går något år tillbaka, men sedan dess har det varit tämligen tyst. Det har gått något år sedan det spåddes att internetbaserade salubodar av alkoholhaltiga drycker skulle tvingas till sorti då lagar ändrades till deras nackdel. Blev det verkligen så?

Jag ha kastat ljus på internetföretag som saluför alkoholhaltiga drycker på Internet och funnit en lysande stjärna som med åren vuxit sig starkare. Aktören jag har i åtanke är Vinsajten.com.

Klicka på bilden och du slussas vidare till www.vinsajten.com. Väl där kan du köpa vin, öl och whisky men även alkoholfria alternativ

Sedan 2003 har Vinsajten.com huserat på internet med ett brett sortiment av ädla drycker. Idag är företaget den ledande internetshopen för vin, öl och spritdrycker. Ambitionen med sajten är att kunden sätts i fokus och bemöts på ett sätt som andas kompetens, erfarenhet och service.

Genom att skapa mindre snåriga stigar mellan producent och kund kan Vinsajten.com hålla låga priser ja rentav kanonpriser då mycket i sortimentet säljs till under halva priset jämfört med traditionell handel i Sverige(Systembolaget) . Sajten tillhandahåller enbart kvalitetsprodukter. Det som gör att företaget går i bräschen för internetbaserade företag som säljer alkoholhaltiga drycker är att de ständigt strävar efter att hålla ett spännande och välfyllt sortiment. Dessutom strävar Vinsajten efter att kunden får ett personligt och servicevänligt bemötande, något som styrks med att du som kund kan få varorna hemlevererat vilket är tämligen bekvämt och underlättar för kunden.

Nyfiken gå in på Vinsajten.com för att utröna om det är något för dig


Kommentarer:

Hei, flott vinblogg du har. Jeg har også en oversikt over svenske og norske viner på min side. Ta gjerne turen innom og fortell meg hva du mener omsidene.

2009-01-29 @ 21:48:33

Tack, kul att du gillar min blogg, jag ska ta en titt på din sida.

2009-01-31 @ 10:22:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: