Vin(gligt)

2009-01-15
19:18:31

Förhöj vinupplevelsen...

Nu lanseras två helt nya produkter för vinkännare, ConnaisseurMate och StorageMate som kan hjälpa dig på traven för att förhöja din vinupplevelse. Företaget bakom de nya produkterna är Fagerdala Por-Pac AB. Lanseringen sker i samband med Formex 2009 den 15-18 januari i Stockholm.

 

vinförvaring

 

StorgateMate - Både idealisk vinförvaring och spännande inredningsdetalj

Låt ditt vin mogna i lugn och ro. StorageMate har en unik isoleringsförmåga så ditt vin slipper att utsättas för häftiga temperaturväxlingar och vinstället skyddar flaskorna mot ljus. Det är två viktig faktorer för vinets mognadsprocess. Materialet, expanderad cellplast, är därtill segt och klarar slag och stötar. Det är varsamt mot miljön: håller länge, länge och kan sedan återvinnas. På Fagerdala är  de övertygande om att StorageMate blir en intressant inredningsdetalj i ditt hem. Och en investering för framtida, stora vinupplevelser


ConnaisseurMate - En investering för framtida, stora vinupplevelser.

Låt ditt vin mogna i lugn och ro. I jämn temperatur. I skyddande mörker.Materialet heter EPP, expanderad polypropen, som inte ska förväxlas med enkla, billiga cellplaster som frigolit. Med ConnaisseurMate får vinet en lugn vila. EPP har en unik isoleringsförmåga så ditt vin slipper att utsättas för häftiga temperaturväxlingar. Locket stänger ljuset ute. Det är två viktiga faktorer för vinets mognadsprocess. Materialet är därtill segt och klarar slag och stötar. Det är varsam mot miljön: håller länge, länge och kan sedan återvinnas. Vi har etsat ytan för att ge stället en lite ”rå” stenkänsla. Vi är övertygande om att ConnaisseurMate blir en intressant inredningsdetalj i ditt hem. Och en investering för framtida, stora vinupplevelser. Därtill har ConnaisseurMate ytterligare en fördel. Fungerar som ett utsökt skydd på vägen. Från Systembolaget. Till vinprovningen. På resan. Med ett smart handtag förvandlar du vinstället ConnaisseurMate till den eleganta vintransportören ConnaisseurMate. Den skyddar flaskorna mot slag och stötar. Den låter vinet behålla sin idealtemperatur och ger skydd mot temperaturchocker. Med locket på stänger du ute vinterns kyla eller sommarens värme. Vinet ska ju må lika bra under transport som i ditt hem, eller hur?
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: