Vin(gligt)

2008-10-13
22:44:11

Det händer på Grappe......
Vinkällaren Grappe och vinimportörenTryffelsvinet erbjuder dig som vinintresserad ett unikt tillfälle att träffa  Dario Pennino från Mastroberardino samt prova deras viner.

Jag vet det är många som liksom vi på Vin(gligt) inte har chansen att åka till stockholm när helst man hade velat för att smutta intressanta viner på Grappe. Men gör som vi använd Grappes provningar som inspirationskälla för egna happenings då du samlar de bästa av vänner, juger om livet, småler och dricker vin.
Även vinerna från Mastroberardino finns att få tag på i ett Systembolag nära dig.

  • Radici Fiano de Avellino 2006 kostar 155 kronor och huserar i det tillfälliga sortimentet och skall enligt bolagets hemsida avyttra en något rökig ton med inslag av gula plommon, aprikos, grapefrukt och örter
  • Radici Taurasi Riserva 1999 kostar 269 kronor och återfinns i det tillfälliga sortimentet. Detta vinet stoltserar med förföriska toner av kryddor, frukt, körsbär och te.
vinerna ovan är exempel på två viner som skall drickas på Grappes provning. Vi på Vin(gligt) avslöjar den vinlistan då vi vill att alla ska komma i kontakt med de fantastiska viner som Mastroberardino komponerar ihop

 

 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: