Vin(gligt)

2008-11-12
23:56:07

ett kort inlägg om vinställ...
Lyser både vinkällaren och vinkylen med sin frånvaro i ditt hem samtidigt som ditt vin inte får den förvaring som det förtjänar?

Lugn bara lugn....
Är du i behov av en vinkällare men inte äger någon egen så kan du hyra in dig hos en vinkällare på din ort, speciellt vanligt i storstäderna. Annars kan du köpa en vinkyl om du  vill ha ett förstklassigt förvar av viner, något som är mer utrymmeseffektivt än en hel källare. Själv måste jag erkänna att jag är fast i budgetklassen när det gäller vinförvaring, ja ni kan själva skåda mina vinförvaringsmöjligheter nedan. Föga glamoröst kan tyckas men det är vad som får plats i lägenheten i Kalmar. När mer space  finns och alla fått säga sitt så vore det inte helt fel att ge vinerna den förvaring de förtjänar. Ja kanske faller valet då på något futuristisk och innovativt typiskt skandinaviskt från Kempes Design, Enda nackdelen är bara att det vinskåpet jag har i åtanke kostar 27 000 kronor, men håll med om att det är riktigt snyggt....(bilden längst till höger)

Ja döm själva vilket av alternativet som är snyggast, den  nuvarnade förvaringen för vin a´la Vin(gligt), (de två första bilderna från vänster) eller vinskåpet från Kempes(första bilden från höger). Är det värt en investering?
  


Slut på ett kort inlägg om vinställ på Vin(gligt)....
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: