2008-01-31
21:03:48
Det susar i säven.
Det stormar in ännu en kvinna över vårt avlånga land. Det susar i säven. Ingen större mening att gå ut för då blåser man väl bort. Har appropå vädret försökt klura ut vilken maträtt som är mest anpassad till Windy weather. Jag som enfaldig domare har utsett "Flygande Jacob" till kingen av maträtter när det blåser ute.
Här följer receptet........
Recept hämtat ur nyhetsbrevet från Tegner & Hermansson
Jag vet att det är vardag men det skulle sitta fint med lite vin, ett vin som vid första spontana känslan måste vara helt rätt till Flygande Jacob är Malambo, vinet som sägs bära inslag av banan i smaken. Vinet kostar 54 kronor.
Design: Mikael Harmander
Här följer receptet........
| |||||||||||||||||||||||||||||||
Gör så här: Sätt ugnen på 225°. Ta bort skinn och ben från kycklingen. Skär kycklingköttet i mindre bitar. Skala och dela bananerna på längden. Lägg kycklingköttet i en ugnssäker form. Lägg bananerna ovanpå. Vispa grädden. Rör ihop grädde och chilisås och bred det över. Grädda i nedre delen av ugnen i 20 min. Tag ut kycklingen och strö över jordnötterna. |
Jag vet att det är vardag men det skulle sitta fint med lite vin, ett vin som vid första spontana känslan måste vara helt rätt till Flygande Jacob är Malambo, vinet som sägs bära inslag av banan i smaken. Vinet kostar 54 kronor.
Design: Mikael Harmander
Kommentera inlägget här: