Vin(gligt)

2007-05-05
16:14:00

My Sparris alltid bättre än Myspace om våren...
...i alla fall om man utgår från lokaltidningen Barometern som hävdar att sparris är en njutning direkt från åkern med smak av hopp, värme och frihet. De fortsätter med att spä på hyllningen till sparris genom att kalla den för primörernas prinsessa för att i nästa mening hävda att färsk sparris är det läckraste vårtecknet. Vi på Vin(gligt) ställer oss skarpt kritiska till detta men vad gör det att vi i ett inlägg hakar på hyllningen till sparris genom att hänvisa till tidningen Barometern och deras recept med sparris, samt tipsar om en vinprovning med sparristema på Vinkällaren Grappe.

Provningen Sparris och vin - en fantastiks kombination äger rum den 15 maj på Grappe. Under provningen serveras en fyrarätters meny med sparris som huvudingrediens. Hansuno Krisch övertygar dig om att man visst kan man dricka vin till sparris. Nyfiken på provningen surfa då in på Vinkällaren Grappe och läs mer.

Vin(gligt)
Kommentarer:
#1: Harald

"...för att i nästa mening hävda att färsk sparris är det läckraste vårtecknet..."

Jag är inte riktigt med i resonemanget, vad är det som är så konstigt? :-)

2007-05-07 @ 19:55:30

Problem och problem jag citerade enbart artikeln och la till lite egna funderingar. Jag har nämligen aldrig sett sparris som något så himmelskt vårigt som de skriver i artikeln så nu har jag vidgat mina vyer.

2007-05-08 @ 18:12:18
#3: Harald

Sparris ä r vår, så är det ju bara :-).

2007-05-08 @ 20:08:41
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: