Vin(gligt)

2007-05-02
18:33:42

Milan mot Man U och nya vintips...
image138

Ikväll är det fotboll, Milan mot Manchester United. Vin(gligt) kommer att följa fotbollen och heja på Milan, eftersom de har Filippo Inzaghi, min stora hjälte, som gjort 36 mål på 64 CL-matcher. Samtidigt håller min goda vän på Man U så det skulle kännas bra att få ned honom på jorden. Mitt tips är att det blir 3-1 till Milan. Hur det än går på San Siro ikväll så har du i vart fall blivit två vintips rikare när du läst klart det här inlägget.

Vinerna vi rekommenderar är hämtade ur maj-nyheterna på Systembolaget och är relaterade till mästarmötet på San Siro. Att ett italienskt vin får representera Milan är inte så konstigt. Men valet för Man U är inte lika självklart. Vin(gligt) har valt ett vin från Portugal, eftersom Manchesters kanske bästa spelare Ronaldo är därifrån.

Vintipsen är:

 

Zisola 2005. Ett Italienskt vin för 129 kronor som till smaken är mycket fruktigt och frisks med toner av plommon, lakrits och örter.


Quinta Vale D Maria 2004. Portugisikst vin för 299 kronor med ung mycket fruktig smak med inslag av vinbär, plommon, örter och viol

 

Vin(gligt)

 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: